NAJBOLJ PRODAJANO

Zakaj kupovati gume preko spleta?

Izbor različnih znamk in dimenzij je tako velik (preko 10 000 kombinacij), da še tako dobro založen vulkanizer najbrž nima vaše želene gume na zalogi. Ali pa jo ima na zalogi že od prejšnje sezone.

Naši kupci najprej preberejo teste pnevmatik na ADAC ali podobnih avtomobilističnih portalih, kot je Mobile.de, kjer je Izbor testiranih gum in dimenzij največji.

Ko se enkrat odločijo, v katerem cenovnem razredu in kakšne zmogljivosti v mokrem in pri porabi goriva si želijo (B, C, D, E), začnejo izbirati med različnimi ponudniki v Sloveniji in tujini.

Ne prebijajo se med različnimi sistemi iskanja na več spletnih straneh, kar je zelo zamudno. Morda se nekdo zabava s tem, a dejstvo je, da je naš čas dragocen. Če iščemo med spletnimi trgovinami, je potrebno to upoštevati.

Najboljši so tisti portali, ki lahko izoblikujejo ponudbo večjega števila znamk in glede na trenutno razpoložljivost zaloge.

Nazadnje se mnogi sprašujejo, kaj bodo s pnevmatikami, ko jih prevzamejo od kurirja na domu. Saj jih ne bodo sami montirali. Spet se morajo podajati na dolgo pot iskanja dobrega monterja, ki bo stranko z veseljem sprejel, čeprav ni kupila gume pri njem. Prevažanje štirih gum v prtljažnem prostoru večinoma sploh ni več mogoče. Zato vam najboljši ponudniki gume dostavijo v vaš servis ali pa vas napotijo na svoj pogodbeni servis, če tako želite.

Ekipa Vse za avto poskrbi za kvalitetno in celovito ugodno ponudbo in izvedbo, samo oddajte vprašanje s konkretnimi podatki.Nakup ugodnih gum: UGODNE GUME