NAJBOLJ PRODAJANO

Dostava

Za dostavo imate na izbiro:

  • Našo ekipo Vse za avto, ki vam dostavi blago BREZPLAČNO,
  • pošta Slovenije,
  • GLS.

Naši dobavitelji so uveljavljeni slovenski in evropski veletrgovci tako, da razpolagamo s skupno zalogo okoli 2 milijona avtomobilskih delov. Praviloma dostavljamo v dnevu do dveh, če je naročilo oddano do 12h in to seveda ni v petek. Z lastno dostavno službo dostavljamo na širšem območju Ljubljane do Postojne, Celja, Kranja in Novega mesta tudi v večernih urah. Dostavljamo tudi v soboto. Za ostale kraje v Sloveniji zagotavljamo dostavo s Pošto Slovenije ali primerljivo dostavno službo. Za vsa naročila nad 60€ je dostava brezplačna. Izjema so avtomobilske pnevmatike, kjer brezplačno dostavljamo vsake 4 kose pnevmatik. Dostavljamo tudi večje kose, kot so karoserijski deli, sodi olja in antifriza, a je tam dostava po dogovoru. Podjetnikom zagotavljamo dostavo in odbitek DDV.


Dostava GLS:

Dostavo GLS ne zaračunavamo dodatno razen, če je naročilo pod 60 € ali če gre za gume. Pri gumah je doplačilo za dostavo GLS 5 €. Dostavni rok GLS je praviloma 2 dni. Za potrditev naročila velja pisna potrditev ponudbe, ki jo stranka dobi na osnovi oddanega povpraševanja v spletni trgovini. Zaloge in cene v spletni trgovini se stalno spreminjajo in niso garantirane. Če je naročilo potrjeno v petek, je dostava najkasneje v torek naslednji teden. Stranka je obveščena po SMS dan pred dostavo in na dan dostave.

Po predhodnem dogovoru je mogoča dostava v paketomate GLS ali na prevzemna mesta in na bencinske servise Petrola po vsej Sloveniji.

Pri plačilu po povzetju z gotovino stranka nima dodatnih stroškov, pri plačilu z bančnimi in kreditnimi karticami pa se zaračuna 1,43% bančne provizije. Stranke lahko še vedno plačajo po predračunu z uporabo sistema PayPal.

V primeru takega plačila in dostave z GLS mora biti plačilo izvedeno dva dni pred dostavo oz. pred odpremo iz Ljubljane. Najkasnejši rok za odpremo iz Ljubljane pri čemer je dostava naslednji delovni dan, je ob 13h. Sobota ne šteje za delovni dan.

Nakupovanje na Vse za avto in dostava preko GLS je prijetna izkušnja.