NAJBOLJ PRODAJANO

O nas

Pozdravljeni, ljubitelji avtomobilizma.

Priznajmo si, naši avtomobili so nam večinoma v veselje, včasih nam povzročajo skrbi in tehnične probleme. Včasih gre pri avtomobilih tudi za večje in nepredvidene stroške.

Naša skupnost Vse za avto je odgovor na skrbi in stroške povezane z avtomobili, motornimi kolesi in lahkimi dostavnimi vozili. Pregledujemo najugodnejše ponudbe na evropskem tržišču in vam avtomobilske dele, rezervne dele, nadomestne dele in druge sestavne dele poiščemo v najkrajšem času. Večinoma nam to tudi uspe, saj to počnemo že od 1992. Naša spletna trgovina pa je nepretrgoma odprta od leta 2012. Želimo vam prihraniti čas, ki ga potrebujete za iskanje po najrazličnejših portalih specializiranih za dele, gume, karoserijske dele in drugo.

Vsakemu našemu članu omogočamo brezplačen nasvet v zvezi z našo ponudbo in napotitev k ustreznemu strokovnjaku, ki bo rešil še tako zapleten problem na vašem vozilu. Naši izvajalci vas bodo sprejeli na dogovorjen datum in uro in za dogovorjeno ceno opravili kakovostno storitev. V naši ekipi jemljemo obljubo kupcu zelo resno, a se znamo s kupcem tudi pogovoriti in dati še kak dodatne nasvet. Povezujemo izkušnje  avtomobilistov v vse Slovenije. Če mi ne najdemo odgovora, ga poiščemo pri svojih članih.

Preizkusite naše prodajne pogoje in nagrajeni boste z ugodnostmi in nagradami. Mi ne prodajamo popustov, temveč rešujemo vaše zagate in naredimo servis vašega avtomobila cenejši in kakovosten. Saj ne bi radi, da je avtomobil še vedno vaš najdražji družinski član, raje uživajte v nižji ceni kilometra opravljenega po servisu z originalno kakovostnimi avtomobilskimi deli.

Srečno pot, Vse za avto.


Poslujemo varno: